Bags n’ More
Luk Kurv Indkøbskurv
Kurv0
Fragt0,00 DKK
Total pris0,00 DKK
Inkl. moms
Gå til betaling
GrafikBags n’ More

Sådan sender du retur

Hvis du fortryder dit køb:

Du kan fortryde dit køb op til 14 dage efter du har modtaget en vare fra Bags n' More. Kontakt kundeservice@bagsnmore.dk, hvis du ønsker at returnere en vare, så vi kan aftale dine muligheder for tilbagelevering.

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb.

Du skal afholde udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen med mindre, vi har begået fejl. Hvis vi har begået fejl, vil vi gøre, hvad vi kan for at rette op på fejlen uden omkostninger for dig. Kontakt os derfor altid før du returnerer en vare.

Før du returnerer en vare, beder vi dig oplyse os om, hvad problemet er.

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og indtil vi har modtaget den retur.

Varens stand, når du sender retur:

Varen kan prøves på samme måde, som havde det været i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet eller taget i brug ud over, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som værende brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at få hele købsbeløbet retur, må du altså kun have prøvet varen, som det havde været muligt i en fysisk forretning.

Tilbagebetaling af købsbeløbet:

Skulle du fortyde dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til Bags n' More tilbage. Er der tale om en værdiforringelse af varen, fratrækkes denne købsbeløbet, da du hæfter for enhver værdiforringelse.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger fra dig til Bags n' More, men ikke returomkostningerne, med mindre vi har begået fejl. Vi kan ikke påtage os at modtage returvarer, der sendes pr. efterkrav.

Der må ikke være tale om unødig forsinkelse og du skal under alle omstændigheder sende eller tilbagelevere varen senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget besked fra dig om, at du ønsker at fortryde dit køb. Vi vil herefter tilbagebetale pengene med samme betalingsmiddel, som du brugte ved købstransaktionen.

Vi krediterer først betalingen for et køb, når vi har modtaget varen retur.   

Indpakning af returvarer:

Returvarer bedes pakket forsvarligt og vedlægges information om navn og ordrenr. og ligeledes, hvad der er galt med varen. 

Du skal selv betale returfragten for varer der returneres, med mindre vi har begået fejl ved levering af varen.

Mærk venligst pakken RETUR og send den til:

Bags n' More by L&CMK
c/o Lotte Krogsgaard
Toftekæret 5
3520 Farum 

NB. Check under Generelle handelsbetingelser for yderligere information.

0 kurv0 Beløb kr. Gå til kassen
ac=